About

tumblr_inline_mif3hutzWI1qz4rgp

Γειααα! Καλώς όρισες στο Α-popsy!

Είτε βρέθηκες τύχαια, είτε κάποιος σου μίλησε για μας (μόλις μας χάρισες ένα ακόμα πλατύτερο χαμόγελο, από αυτό που είχαμε όταν πρωτομπήκες), είτε είσαι απλά φίλος/-η μας που σε εξαναγκάσαμε να μας επισκεφθείς, χαιρόμαστε πολύ που είσαι εδώ και θα κάνουμε τα πάντα για να σε κρατήσουμε στην παρέα μας. Έχουμε ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα…σκοινιά, αλυσίδες, λουκέτα… το μόνο που χρειαζόμαστε πλέον είναι η προσοχή σου.

Η A-popsy έχει αναλάβει μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα πολύ συναρπαστική αποστολή θέτοντας υψηλούς στόχους. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου ιστορίες ανθρώπων που πολλές φορές μένουν στην αφάνια, αλλά έχουν κάτι σημαντικό να σου πουν. Θέλουμε να μοιραστούμε ιστορίες από πράξεις ευγένειας και καλοσύνης που μπορεί να συναντάμε καθημερινά, μας φτιάχνουν τη διάθεση και ομορφαίνουν τη μέρα μας. Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη προτείνοντας οικονομικές λύσεις για εξόδους κι αγορές. Θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σου για θέματα που αφορούν στις ανθρώπινες σχέσεις, να σε κάνουμε να γελάσεις, να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Θέλουμε να σε κάνουμε να δεις τη ζωή με άλλο μάτι…

Ποιοι είμαστε;

Πίσω από την A-popsy κρύβονται δύο κορίτσια, φοιτήτριες της Παντείου-σε διαφορετικά τμήματα- που μετρούν πολλά χρόνια φιλίας.

Η πρώτη ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων τα τελευταία 3 χρόνια. Αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της blog, επειδή πριν κάμποσα χρόνια έγραψε καλά στην έκθεση στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πήραν τα μυαλά της αέρα. Την πρώτη φορά που είπε υπερήφανα στη μητέρα της ότι είναι CEO-founder στην A-popsy την κοίταξε με γουρλωμένα μάτια και τη ρώτησε τι συμπτώματα έχει. Λατρεύει τη μουσική και τις πολύωρες συζητήσεις με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους και σιχαίνεται την κίνηση.

Η δεύτερη ασχολείται επίσης με την συγγραφή άρθρων τα τελευταία 3 χρόνια. Όχι για κάποιον άλλο λόγο πέραν του ότι ήθελε να βγάλει τα ψυχολογικά της στη φόρα και να βρει μια λύση με τη βοήθεια άλλων. Όταν η πρώτη της είπε ότι κάτι τέτοιο δε θα πετύχει το γύρισε στα ποιοτικά άρθρα. Της αρέσουν τα parties, οι συζητήσεις χωρίς νόημα που καταλήγουν σε γέλια μέχρι δακρύων ενώ σιχαίνεται την αγένεια!

Μπορείς να μας γνωρίσεις καλύτερα μέσα από τα άρθρα μας και πού ξέρεις μπορεί ίσως κάποια στιγμή να συναντηθούμε και να αποτελέσεις έμπνευση για κάποιο αυτά. Εξάλλου ως γνωστόν η έμπνευση στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη συζήτηση.

Αν δεν έχεις χάσει ακόμα το ενδιαφέρον σου σε προσκαλούμε να έρθεις στην παρέα μας, να γραφτείς στο newsletter της A-popsy και να κάνεις like στη σελίδα μας στο Facebook: A-popsy. Αν από την άλλη έχεις ήδη βαρεθεί, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σε κάνουμε να επιστρέψεις και να σου αλλάξουμε γνώμη.

Θα σε δούμε στο A-popsy. Μέχρι τότε, μην ξεχνάς να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι!

Σχολιάστε